Cartofii se pun la fiert cu coarja.Dupa se curata si se taie rondele.Asezatii intr un bol de salata.Deasupra se pune telina spalata,taiata marunt,porumbul scurs de zeama,sare,piper si ulei.
Ceapa verde se curata si se taie rondele.Din maioneza diluita cu zeama de lamaie si din ceapa taiata rondele se face o salsa care se pune peste verdurile din bol.
Fara sa se amestece se da la rece tipm de 20 min dupa care se serveste.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii