Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie cubulete. Morcovii se fierb separat si se taie cubulete. Mazarea se scurge de zeama, se clateste cu apa rece si se amesteca cu cartofii si morcovii. Se adauga verdeata tocata, sare si piper si se amesteca. Maioneza se prepara din ulei, oua si zeama de lamaie, la fel ca pentru salata de boeuf. Se amesteca cu mustarul si cu legumele, se aranjeaza salata pe un platou si se decoreaza cu maioneza retinuta in acest scop.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii