Aducem la punctul de fierbere, apa cu sare intr-o oala. Rasturnam pastele si le fierbem pana se inmoaie, apoi le scoatem si le spalam sub jet de apa rece intr-o strecuratoare si le lasam la scurs. Intre timp, intr-un vas de marime potrivita, amestecam, zeama de lamaie, chimenul, putina sare, cu uleiul de masline. Adaugam boabele de porumb, fasolea ( spalata si scursa ), cubuletele de mango, ceapa rosie, piperul,lingurita de coriandru si la urma pastele, mestecand , usor pana la integrarea fiecarui ingredient si pana la obtinerea idealurilor oricarui preparat culinar ; sa aiba aspect, sa miroase bine si sa aiba un gust senzational. Caracteristicile principale ale acestei salate sunt armonia de colori si armonia de arome, vor vedea cei care vor avea curajul sa o faca. Inainte de a servi, refrigeram 30 de minute. POFTA BUNA !!!! CUGETARE : Fiecare asculta numai ce intelege. (Es hortdoch jeder nur, waser versteht) - JW GOETHE
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii