Tai roşiile felii şi le amesteci cu ardeiul gras curăţat de seminţe şi tăiat inele, ceapa tăiată peştişori, şunca tăiată fâşii, ciupercile felii subţiri, castraveţii rondele şi măslinele fără sâmburi. Separat, amesteci uleiul cu zeama de lămâie, usturoiul pisat, ardeii iuţi tocaţi, puţin tarhon uscat şi mărarul tocat. Pui piper şi sare după gust, torni sosul preparat peste salată şi presari brânza rasă.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii