Se spala rosiile, se sterg si se taie in opt, iar usturoiul curatat se taie marunt. Intr-o tigaie adanca se pun la-ncins 2 linguri de ulei si se caleste mai intai usturoiul, dupa care se adauga si rosiile. Se lasa sa dunstuiasca circa 3 minute, amestecand incontinuu.
Separat, se fierb macaroanele (al dente) in apa cu sare, se scurg, se rastoarna peste rosii si usturoi, se amesteca, se ia tigaia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se taie fileurile de ansoa bucatele, cascavalul moale se taie felii, se aleg frunzulitele de busuioc si se scurg caperele. Cand s-au racit macaroanele, se pun intr-un castron si se adauga bucatelele de ansoa, caperele, feliile de cascaval, busuiocul (taiat cu foarfeca), restul de usturoi si maslinele. Se gusta de sare si piper si se garnisesc (eventual) cu felii foarte subtiri de parmezan.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii