Salată grecească cu brânză feta a la Tradaro

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 1 capatana salata verde
  • * 200 grame brânză feta
  • * 1 castravete mijlociu
  • * 1 Knorr Salad Dressing Grecesc
  • * 3 linguri ulei de masline
  • * 3 linguri cu apa
  • * 1 ardei gras
  • * 2 roşii mici
  • * 10 măsline verzi
  • * sare
  • * piper praf

Mod de preparare

- Se taie brânza cubuleţe şi se pune in salatiera.

- Se rupe salata, castravetele şi ardeiul se taie cubuleţe, iar roşiile în bucăţele.

- Se adauga 1 plic Knorr Salad Dressing Grecesc care se dizolva cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline, maslinele, sare, piper praf dupa gust si se amesteca.

Se serveste dupa preferinte.

Se adauga un strop de suflet.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise