Curatati ouale de coaja, lasati-le in apa rece, apoi cojiti-le. Taiati cascavalul in felii subtiri, apoi inca o data in doua sau in patru, pentru a obtine dreptunghiuri sau romburi. Curatati arpagicul si taiati-l in feliute subtiri. Curatati marul, scoateti-i casuta cu samburi, apoi dati-l pe razatoarea mare. Amestecati-l cu sucul de lamaie. Amestecati smantana cu frisca, sarati-le (in functie de cat de sarat este cascavalul) si piperati-le din abundenta. Amestecati sosul cu arpagicul si frunzele rupte de busuioc.
Taiati ouale in rondele subtiri si asezati-le pe un platou. Sarati-le bine. Puneti apoi un rand de cascaval, unul de mere, unul de smantana cu arpagic.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii