SALATĂ DE GOGOŞARI

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 5 kg gogoşari
  • - 1/2l ulei
  • - 400g pastă de tomate
  • - 400g muştar
  • - 2 ceşti oţet
  • - 1 ceaşcă apă
  • - 1 ceaşcă zahăr
  • - sare
  • - piper

Mod de preparare

Se pun la fiert toate componentele mai puţin gogoşarii.

După ce au fiert bine se adaugă gogoşarii tăiaţi fideluţă şi se mai fierb până se înmoaie bine gogoşarii şi sosul este scăzut.

Când s-au înmuiat se pune salata fierbinte în borcane, se leagă cu celofan sau se capsează şi se acoperă bine până se răcesc.

Se consumă ca atare sau ca garnitură la diverse preparate.

Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise