Morcovii si ţelina se curăţă şi se dau prin razatoarea mare( fideluţă ),ciupercile se curăţă şi se taie mărunt apoi se pun impreună cu ceapa(tocată şi ea mărunt)intr-o tigaie cu puţin ulei la inăbuşit,apoi se iau de pe foc şi se lasă să se răcească.
Şunca se taie cubuleţe şi maioneza se amestecă cu smântâna şi se introduce in frigider 2-3 minute.
Într-un vas nu foarte adânc se pun prima oară ciupercile peste care se pune o lingură de amestec ( maioneză cu smântână) apoi se pune caşcaval ras , tot aşa se procedează şi cu celelalte ingrediente iar deasupra se pune ultimul strat de amestec ( maioneză şi smântână)peste el caşcaval ras şi se introduce la frigider pentru că se serveste rece.
Este foarte bună şi sănătoasa.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii