Se ţine creierul în apă rece o oră, se curăţă de pieliţă se pune la fiert în apa caldă cu puţină sare. Se fierbe 15-20 min, se lasă să se răcească şi se freacă cu o lingură de lemn, adăugând uleiul picătură cu picătură până se pune tot.
Se adaugă zeama de lămâie, sarea şi piperul.
Se garniseşte cu felii de măsline şi câteva fire de pătrunjel verde.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii