Speli cartofii şi-i fierbi cu tot cu coajă. Cureţi apoi salata, ridichile, ceapa verde, roşiile, le speli şi tai salata bucăţi, ridichile şi roşiile felii, iar ceapa o toci. După ce au fiert cartofii, îi decojeşti, îi tai cubuleţe şi îi amesteci cu legumele tăiate. Dezosezi peştele, îl tai bucăţele şi-l adaugi în salată. Amesteci zeama de lămâie cu uleiul, sare şi piper după gust şi adaugi acest sos în salată împreună cu verdeaţa tocată şi măslinele.
Sfat!
Salata e bună cu orice peşte afumat sau din conservă, caz în care ori pui uleiul din conservă, ori îl înlături şi-l adaugi pe celălalt. În nici un caz, două tipuri de ulei!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii