Pentru ca mi-a ramas cozonac am facut un salam glazurat cu ciocolata din el. Reteta cu mici modificari este din cartea "Delicii in bucatarie". Va asigur ca este delicios.
1.Rupeti cozanul in bucati, apoi turnati smantana batuta bine.
2.Topiti ciocolata la bain-marie, apoi o puneti peste cozonac si amestecati usor pana se incorporeaza.
3.Compozitia o puneti intr-o folie alimentara si-i dati forma unui salam (vezi foto).
4.Pana incalzim glazura de ciocolata intr-un vas asezat in apa calda, puneti salamul la rece in frigider.
5.Se scoate salamul, se glazureaza si se presara migdalele, pe care le prajiti putin inainte.
6.Serviti salamul taiat felii.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii