Salam de biscuiţi reţetă de post
Salam de biscuiţi reţetă de post
Se dizolva zaharul in putina apa, la foc mediu. Se adauga esentele, zaharul vanilat si uleiul. Apoi se pun stafidele sau nuca, la alegere. Se adauga coaja de lamaie. Se ia de pe foc si se adauga biscuitii sfaramati (nu prea tare, ei isi mai reduc din marime si la framantat). La sfarsit se adauga cacaua, dupa gust.
Se amesteca totul, sa fie o masa mai compacta. Daca e prea moale se mai adauga biscuiti, daca e prea tare si nu se leaga, se mai pune apa calduta sau ulei. Se imparte in cantitati egale pentru a forma batoanele.
Se pune fiecare cantitate pe o folie de aluminiu si se ruleaza. Se da la frigider, aproximativ o ora.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii