Salam de biscuiţi reţetă de post
Salam de biscuiţi reţetă de post
Se dizolva zaharul in putina apa, la foc mediu. Se adauga esentele, zaharul vanilat si uleiul. Apoi se pun stafidele sau nuca, la alegere. Se adauga coaja de lamaie. Se ia de pe foc si se adauga biscuitii sfaramati (nu prea tare, ei isi mai reduc din marime si la framantat). La sfarsit se adauga cacaua, dupa gust.
Se amesteca totul, sa fie o masa mai compacta. Daca e prea moale se mai adauga biscuiti, daca e prea tare si nu se leaga, se mai pune apa calduta sau ulei. Se imparte in cantitati egale pentru a forma batoanele.
Se pune fiecare cantitate pe o folie de aluminiu si se ruleaza. Se da la frigider, aproximativ o ora.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii