Rahatul, taiat bucatele mici, nucile, cacaoa si apa se pun la fiert la foc mic si se amesteca continuu pana se obtine o pasta moale, in care se adauga margarina.
Se ia de pe foc si se adauga biscuitii sfaramati si esenta de rom.
Se rastoarna pe o folie de plastic acoperita cu cocos si se ruleaza sub forma unui baton de salam. Se da la rece si se serveste taiata rondele.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii