Salam de biscuiţi reţetă
Salam de biscuiţi reţetă
Intr-un bol se rup biscuitii in bucati mai mici,intr-o cratita se pune la incalzit laptele, se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste. Apoi adaugam margarina, mierea si zaharul vanilat si amestecam bine pana se topeste margarina si zaharul. Dupa ce s-a topit adaugam cacaua, amestecand bine, sa nu se formeze cocoloase.
Cand s-a incorporat bine cacaua se toarna acest continut peste biscuiti, se amesteca bine si se adauga scortisoara si 2 picaturi de esenta de rom. Se lasa la racit, apoi se pune compozitia pe folie alimentara, se ruleaza bine si i se da o forma de salam. Se leaga la capete si se da la rece.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii