Salam de biscuiţi reţetă
Salam de biscuiţi reţetă
Biscuitii se rup bucatele si se pun intr-un castron. Se taie rahatul cubulete , smochinele bucatele cam cat stafidele, stafidele se pun asa cum sunt, nucile se taie bucatele cu cutitul si toate acestea se amesteca cu biscuitii din castron. Intr-un vas se amesteca zaharul cu cacaoa , iar in altul se pune laptele la fiert. Cand a fiert in el se pune zaharul cu cacaoa si se amesteca bine pana nu mai are cocoloase. Apoi se pune untul si cand acesta s-a topit se ia craticioara de pe foc. Compozitia se toarna peste biscuiti cate putin si se amesteca prin rasturnare usor sa nu se sfarame biscuitii. In acest timp se adauga si esentele. Se ia apoi o folie de bucatarie si se intinde pe masa. Pe ea se pune compozitia impartita in doua. Se fac doua suluri rotunde cu mana care se invelesc cu folia de bucatarie si care se baga la frigider pana a doua zi.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii