Salam de biscuiţi reţetă
Salam de biscuiţi reţetă
Intr-o cratita mai incapatoare se pune pe foc, laptele ciocolata si zaharul.Amestecam pana se topeste ciocolata. Adaugam cacao si amestecam bine,Apoi adaugam untul si esenta de rom. Lasam cateva minute sa se racoreasca,apoi adaugam biscutii rupti in bucatele si omeogenizam compozitia.Lasam cateva minute sa sa absoarba lichidul in biscuiti,apoi se ia o folie de plastic alimentara se presara cu cocs ras,se aseaza compozitia in forma de sul si se ruleaza bine, Se lasa la rece 2-3 ore.Se scoate folia de plasic si se poate servi.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii