Salam de biscuiţi reţetă
Salam de biscuiţi reţetă
De obicei folosesc biscuiti popular, ii rup in 4 apoi torn peste ei apa, esenta. Separat amestec margarina cu zaharul si cacao pana obtin o pasta. Pun pasta peste bisciuti si amestec. Optional pot sa pun rahat, nuca, alune. Pe o folie de ceolofan pun compozitia si o asez ca o rulada. Apoi o rulez o leg la capete si o bat putin de masa ca sa se aseze, o pun la frigider cam 1/2 de ora dupa care poate fi servit.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii