Salam de biscuiţi reţetă
Salam de biscuiţi reţetă
Untul se bate la mixer cu zaharul pana ce devine spumos, apoi se adauga unul cate unul galbenusurile, iar la final cacao. Separat se bat albusurile spuma care se adauga si ele peste prima compozitie. La final se adauga cafeaua si lichiorul.
Odata crema terminata, se maruntesc biscuitii (eu ii prefer pe cei italienesti de la ballocco, ii gasiti la Selgros) si se adauga in crema de mai sus, invartind pana se incorporeaza. Compozitia se aseaza in folie de plastic sau hartie de cuptor si i se da forma de salam si apoi se depoziteaza in congelator pentru 5-6 ore.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii