Margarina se freaca cu zaharul la aburi pina se topeste. Stafidele se tin 10 minute in lapte. Nucile se zdrobesc. Migdalele se pot prajii putin si apoi se zdrobesc.
Dupa ce se topeste margarina si zaharul se adauga in compozitie cacao si esenta de rom. Stafidele se scot din lapte si impreuna cu nuca si migdalele se amesteca cu biscuitii sfarmati. Se adauga margarina topita se amesteca bine pina se incorporeaza in biscuiti. Daca compozitia este prea tare, se mai adauga laptele.
Se amesteca bine, apoi se ruleaza in celofan si se pune la rece cel putin doua ore.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii