Sala de peste afumat

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 macrou afumat
  • 4 cartofi mari fierti
  • 5 castraveti murati
  • 1 ceapa rosie potrivita
  • 2 oua fierte
  • 1 lingura de maioneza sau ulei de masline dupa gust
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se curata pestele de oase si se rupe fasi potrivite

Cartofii fierti in coaja se curata si se taie cubulete un pic mai mari decat cele pentru salata de boeuf

Castravetii murati se taie julien (cat mai subtire)

Ceapa rosie - pentru culoare (acum se poate inlocui cu cepa verde)se taie tot julien

cele 2 oua fierte se curata si se taie cubulete

se amesteca totul cu lingura de maioneza sau cu uleiul de masline (dupa gust) si se condimenteaza cu sare si un pic mai mult piper

Pofta Buna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise