Se curata pestele de oase si se rupe fasi potrivite
Cartofii fierti in coaja se curata si se taie cubulete un pic mai mari decat cele pentru salata de boeuf
Castravetii murati se taie julien (cat mai subtire)
Ceapa rosie - pentru culoare (acum se poate inlocui cu cepa verde)se taie tot julien
cele 2 oua fierte se curata si se taie cubulete
se amesteca totul cu lingura de maioneza sau cu uleiul de masline (dupa gust) si se condimenteaza cu sare si un pic mai mult piper
Pofta Buna
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii