Se dizolva faina de sahlab in cateva linguri de lapte si se adauga la restul de lapte cand incepe sa fiarba.
Se amesteca incontinuu pentru a nu se forma cocoloase si se fierbe la foc mic pana incepe sa se ingroase.
Se adauga zaharul si optional apa de roze sau de flori de portocal.
Se toarna in cani si se servete cald presarat dupa preferinta cu fistic sau nuca zdrobite, fulgi de nuca de cocos sau scortisoara macinata.
Este o bautura foarte aromata minunata in zilele reci de iarna in fata televizorului.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii