Preparam aluatul de clatite si facem clatitele intr-o tigaie unsa cu un pic de ulei.
Preparam aluatul de clatite si facem clatitele intr-o tigaie unsa cu un pic de ulei.
Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei dupa care se adauga pieptul de pui taiat cubulete.Se lasa sa se inabuse dupa care se adauga ciupercile feliate.
La final se adauga bulionul si mararul tocat si se da un praf de sare si piper dupa gust.
Clatitele se umplu cu amestecul de ciuperci si se strange deausupra foaia de clatita incat sa se obtina un saculet.Se leaga saculetii cu fire de ceapa verde .
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii