Orezul se spala si se scurge de apa. Se amesteca orezul cu laptele si se fierbe la foc mic/potrivit, amestecind din cind in cind.
Cind orezul s-a inmuiat se adauga zaharul si se amesteca.
Se amesteca amidonul cu citeva linguri de apa si se adauga peste orez. Se amesteca continuu pina cind incepe sa fiarba.
Se toarna in castronele si se lasa sa se raceasca la temperatura camerei. Se pastreaza la frigider. Se poate servi cu scortisoara.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii