Se amestecă urda şi brânza rasă cu verdeaţa tocată (eu o tai cu foarfecele căci îşi păstrează mai bine aroma şi proprietăţile, inclusiv ceapa şi usturoiul verde), grişul, ouăle, sare, piper, boia, ulei şi iaurt.
Frunzele de ştevie se opăresc uşor în apă fierbinte (când apa fierbe le scald în apă şi apoi le scot repede într-un castron).
Se pune compoziţia de urdă pe fiecare frunză, se rulează şi se aşează într-o cratiţă şi se toarnă borşul amestecat cu ulei şi suc de roşii sau bulion desfăcut în apă.
Se dau la cuptor pentru jumătate de oră.
Se servesc calde cu iaurt / smântână deasupra.
Poftă bună!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii