Curatati ardeii si prazul.Intr-o tigaie incapatoare, puneti putin ulei de masline si puneti la calit ardeii taiati fideluta; dupa ce s-au inmuiat un pic, adaugati si prazul taiat rondele,potriviti de sare si piper si lasati pe foc cateva minute pana se inmoaie un pic totul. Luati de pe foc si lasati sa se raceasca. Intre timp, luati tava de cuptor,puneti hartie de copt pe ea si intindeti aluatul in asa fel incat sa dea un pic bordurile in afara tavii circa 3-4 cm.Scurgeti mozzarella de zer si o taiati bucatele pe care le puneti peste aluat,adaugati si compozitia de ardei, iar deasupra feliile de sunca rupte bucatele cu mana.Intoarceti peste compozitie bordurile de aluat le intepati un pic cu furculita ca sa nu se umfle si bagati in cuptorul incins la 180-200°C timp de 25-30 minute. Va doresc Pofta buna! Daca nu puneti mozzarella si sunca si folositi reteta pentru pasta brisè light cu ulei in loc de unt; devine un preparat de post la fel de bun si hranitor.Sa aveti pofta!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii