Se spala , se lasa la scurs si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper fileurile.
Se face un amestec din ouale batute bine , faina ,marar taiat marunt si cateva piucaturi apa minerala de consistenta unei smantani mai subtiri.
Se presara pe fiecare bucata de fileu marar taiat marunt si apoi se da prin amestecul de mai sus.Se ruleaza , se prinde in scobitori si se prajeste in ulei incins.Se scoate cand sunt gata rumenite si facute pe un servetel absorbant.Pentru aspect se "leaga" cu frunze de usturoi.Se serveste cu diverse garnituri.
Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii