Ingrediente
6 fileuri de pangasius, 2 oua, faina, marar verde, ulei pentru prajit, cateva picaturi de apa minerala, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
4 voturi
Mod de preparare
Se face un amestec din ouale batute bine , faina ,marar taiat marunt si cateva piucaturi apa minerala de consistenta unei smantani mai subtiri.
Se presara pe fiecare bucata de fileu marar taiat marunt si apoi se da prin amestecul de mai sus.Se ruleaza , se prinde in scobitori si se prajeste in ulei incins.Se scoate cand sunt gata rumenite si facute pe un servetel absorbant.Pentru aspect se "leaga" cu frunze de usturoi.Se serveste cu diverse garnituri.
Pofta buna!
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010
Foarte frumusele cu fundite.
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010
Foarte aromat si aspectuos!Felicitari.*****
maria mihalache , 01 iunie 2010
Ce bine arata Alina.........am cautat reteta dar nu am gasit-o..............poate o postezi.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010
Ce bunatate, vin la tine, sti ca imi place pestele.
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010
Si eu gatesc pangasius! Arata cam asa...