Rulouri filipineze

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie
Rulouri filipineze

Ingrediente

  • 500 g carne tocata
  • 1 morocov
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • faina
  • lapte
  • albusul de la un ou
  • foi de orez
  • sare/vegeta
  • piper

Mod de preparare

Intr-un castron se adauga carnea tocata cu morcovul si ceapa razalita,se amesteca, apoi se adauga oul cu condimentele,se amesteca iar peste compozitia rezultata se adauga 2 linguri rase de faina, se amesteca si adaugam lapte in asa fel incat compozitia sa fie potrivita, nici moale dar nici tare.

Albusul de ou se pune intr-un castronel, il vom folosi pentru a lipi foaia de orez la colt, pentru a nu se desface.Foile de orez se desfac una cate una (se pot gasi la magazine de specialitate adica chinezesti).Se ia intr-o jumatate de lingura compozitie si se pune pe o foaie de orez se impacheteaza in final iesind un rulou.Din aceasta compozitie vor iesi 50 de rulouri.Dupa ce a-ti terminat de impachetat rulourile le puneti la prajit sau le puteti pune in cuptor cu un pic de ulei.

Se pot servi cu sos picant sau cu orez sau deasemenea cu nodlles.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise