Se scot 4 bucati file din somotei care se intind un pic cu un ciocan de snitel intre 2 folii de plastic,se sareaza si se aromatizeaza cu ierburi de Provence.
Varfurile de sparanghel se baga in apa clocotita cu sare,se fierb 5 minute apoi se clatesc cu apa rece si se pun in sita la scurs
Se intind pe o planseta feliile de bacon,deasupra se suprapun fileurile din somotei condimentate si cate 3 fire de sparanghel apoi se ruleaza strans si se prinde capatele rulourilor cu cate o scobitoare.Se incinge uleiul in tigaie impreuna cu catelul de usturoi zdrobit,apoi se prajesc bine rulourile pe toate partile.La sfarsit se adauga vinul si se mai lasa 5 minute pe foc sa se evapore vinul.
Se servesc rulourile fierbinti stropite cu sos din tigaie.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii