Feliez pieptul de pui, bat carnea ca pentru snitel.Ung feliile de carne cu mustar,presar cu sare si piper. Asez cate un baton de cascaval si unul de sunca pe fiecare capat de felie,rulez.Dau prin faina si ou batut cu sare,piper si puin ulei, prajesc in ulei incins.Asez pe servet de hartie. Mai dau o data prin ou, apoi prin susan sau prin seminte,mai prajesc putin cat sa se rumeneasca semintele, dar cu atentie sa nu arda. Servim cu garnitura de cartofi si muraturi asortate.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii