Bucatile de piept se desprind de pe os. Dintrun piept rezulta 4 rulouri. Batem toate bucatile de carne cu ciocanul de carne, le saram, le piperam. Cascavalul se taie bastonase. Pe fiecare bucata de carne, asezam cateva bastonase de cascaval, rulam bucata de carne. Cand toate rulourile sunt pregatite astfel, se invelesc in folie de impachetat si se lasa la frigider cam 30 minute. Se desfac rulourile din folie, se dau prin faina, ou batut cu putina sare, apoi se tavalesc prin pesmet si se frig pe toate partile in ulei incins.
Se consuma calde sau reci.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii