rulouri din piept de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
rulouri din piept de pui

Ingrediente

  • -1 piept de pui mare
  • -1 morcov
  • -1 mar
  • -aprox 150g cascaval
  • -1/4 lg (lingurita ) scortisoara -optional
  • -sare,piper
  • -1 lg pasta de ardei iute,sau boia dulce,dupa preferinte
  • -1 lg zahar
  • -1 lg apa

Mod de preparare

Reteta asta este inspirata de o reteta citita pe blog-ul Adrianei..Reteta de pornire este cu muschiulet de porc si eu am adaptat-o si am facut mici adaugiri pentru pui.

Pieptul de pui se taie felii si se bate usor.

Se face o umplutura morcov, mar,sare,piper macinat si eu adaugat putina scortisoara,cam un sfert de lingurita.dar asta e optional.

Pe fiecare bucata de carne se pune o feliuta subtire de cascaval si umplutura.

Apoi se ruleaza si se prinde cu scobitoare.

Rulourile se ung cu un amestec din :

1 lg (lingurita ) de pasta ardei iute (sau dulce sau boia dulce ) ,

1 lg zahar

1 lg apa

Se pun rulourile de pui intr-o cratita sau tigaie si se prajesc in putin unt pe toate partile,sau intr-o cratita cu frigere fara adaos de grasime (cazul meu.).

Dupa rumenire se pun la cuptor cam 20 minute la 200 de grade pana se rumenesc.(timpul e acum functie de cuptor )

Eu avand cratita asta,am continuat gatirea pe aragaz.

Cand vedeti ca e aproape gata presarati cu bucatele de unt si la sfarsit cu patrunjel si parmezan.

Eu le-am servit cu ciupercichampignon cu lamaie,a carei reteta o gasiti la capitolul retete de post.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise