Pieptul de pui se curata de pielite,se portioneaza,se desface si se bate usor cu ciocanul pana obtinem o foaie(puteti pune deasupra pieptului o folie de plastic,acesta nu se rupe si nici nu stropiti prin bucatarie).
Se face un amestec din unt cu cascavalul dat prin razatoare, suc de lamaie (dupa gust), piper,la care se adauga zeama de sfecla rosie,care se bate bine pana se omogenizeaza;
Cu aceasta compozitie se umplu rulourile care se strang la capete.
Se pune o tigaie la incins, se adauga uleiul.
Rulourile formate se dau printr-un amestec de ou cu faina, dupa care prin pesmetul amestecat cu mac si susan.
Se pun rulourile in uleiu incins si se coc la foc rapid, avand grija sa le intoarcem rapid.
Se pot consuma cu cartofi natur sau cu diferite garnituri de legume.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii