Pipetul se taie si se bate putin cu ciocanul de snitele.
Se sareaza-pipereaza dupa gust si se presara pe o parte cu parmezan ras. Se aseaza o felie de sunca/jambon peste parmezan si se ruleaza apoi se impacheteaza in staniol (cu partea lucioasa in interior). Rulourile astfel obtinute se prajesc scufundate in ulei timp de 10 minute.
Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pun cateii de usturoi si bucatele de ghimbir. Se lasa 2-3 minute si se scot din uleiul in care apoi se pun la calit ciupercile si ardeiul, totul taiat in feliute subtiri.
Se scoate staniolul de pe rulouri, se taie in doua (ca sa se poata aseza vertical in farfurie), se presara restul de parmezan ras cat sunt inca fierbinti, se aseaza garnitura din ciuperci si ardei si se presara cu patrunjel.
La garnitura se poate eventual include si orez fiert colorat cu putin curry.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii