Ciupercile se scurg de apa, se spala si se calesc intr-o cratita cu putin unt. Se pune putina sare si piper si se lasa sa se raceasca. Pieptul de pui se spala si se bate ca pe snitel intr-o punga de plastic sa nu se rupa, se sareaza si pipereaza dupa gust, dupa care se adauga feliile de cascaval, feliile de rosii si siupercile calite.
Se ruleaza, se pune intr-un vas yena. Alaturi se pun si ciupercile ramase. Se toarna putin ulei si se introduc la cuptor pentru circa 30 min stropindu-se din cand in cand cu uleiul din tava sa nu se rumeneasca prea tare. Se scot pe un platou sau farfurie cu garnitura de cartofi nature, piure sau legume.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii