RULOURI DI PIEPT DE PUI CU CIUPERCI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
RULOURI DI PIEPT DE PUI CU CIUPERCI

Ingrediente

  • 300 gr ciuperci din conserva 2 piepti de pui o rosie 4 felii de cascaval sare piper unt si ulei

Mod de preparare

Ciupercile se scurg de apa, se spala si se calesc intr-o cratita cu putin unt. Se pune putina sare si piper si se lasa sa se raceasca. Pieptul de pui se spala si se bate ca pe snitel intr-o punga de plastic sa nu se rupa, se sareaza si pipereaza dupa gust, dupa care se adauga feliile de cascaval, feliile de rosii si siupercile calite.

Se ruleaza, se pune intr-un vas yena. Alaturi se pun si ciupercile ramase. Se toarna putin ulei si se introduc la cuptor pentru circa 30 min stropindu-se din cand in cand cu uleiul din tava sa nu se rumeneasca prea tare. Se scot pe un platou sau farfurie cu garnitura de cartofi nature, piure sau legume.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise