Zucchini se taie felii subtiri de 3 mm, se presara cu sare si se lasa acoperiti 20 min. Ementalul (sau orice cascaval mai putin gras) se taie cubulete de 4 cm pe 2 cm. Ouale se bat cu sare, piper si paprica. Zucchini se scurg de apa pe care si-au lasat-o si se pun pe servetele absorbante. Fiecare felie de zucchina se infasoara lejer pe un cubulet de cascaval si se prind cu scobitori. Se trec de 2 ori prin ou batut si prin pesmet. Se rumenesc rulourile pe toate partile in ulei incins. Se scot pe servetele de hartie pt a absorbi surplusul de ulei.Se scot scobitorile si se servesc calde.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii