1.Se amesteca carnea tocata cu emmentalul ras, se adauga galbenusul de ou, patrunjelul tocat,sare, piper si
nucsoara.Se imparte compozitia in 4 gramajoare.
2.Se bat cotletele de vitel si pe fiecare se pune cate o felie de sunca fiarta si o gramajoara de carne tocata.Se ruleaza cotletele si se prind cu sfoara subtire de bucatarie.Se sareaza si se pipereaza in exterior.
3.Intr-o tigaie, se incinge untul si se frig rulourile timp de 5 minute.Se adauga vinul si 2 pahare de apa.Se acopera tigaia si se lasa 30 de minute, la foc mic.
4.Se prepara sosul:se pun galbenusurile intr-o craticioara , in bain-marie , amestecand mereu.Se ia de pe aburi, se adauga smantana si faina de malai, se repune craticioara, de data aceasta , pe foc mic ,si se adauga, putin cate putin,din jiul din tigaie ,in care au fiert rulourile si apoi nuca macinata.
5.Se scoate sfoara si se taie fiecare rulou in doua, oblic.Se pune pe farfurie cate un rulou taiat in doua, de jur -imprejur sos si se decoreaza cu samburi de nuca.Preparatul se serveste cu cupole mici de orez alb, salata verde si un vin alb sec.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii