Se taie dovlecelul si vanata - pe lung - in 8 felii subtiri, se prajesc in 3 linguri cu ulei incins si se pun intr-un vas mai adanc. Se curata usturoiul si se toaca marunt si se aleg frunzulitele de cimbru. Se pun la incins 2 linguri cu ulei si se calesc in el, circa 2 minute, usturoiul si foaia de dafin. Se sting cu vin, otet si zeama de lamaie si se condimenteaza cu sare, piper si cimbru. Se lasa putin sa se raceasca, se toarna peste feliile de dovlecel si vanata si se lasa sa se patrunda 60 de minute.
Se freaca bine branza de vaci cu 2 linguri cu ulei, se incorporeaza ceapa verde taiata rondele si se gusta de sare si piper. Se scurg feliile de dovlecel si vanata, se aseaza una peste alta cate o felie de vanata si una de dovlecel, iar deasupra se intinde branza. Peste branza se pune cate o felie de sunca, se ruleaza si se fixeaza cu scobitori. Se curata rosia de pielita, se taie miezul marunt si se amesteca cu 4 linguri de marinata (in care au stat feliile de dovlecel si de vanata). Se gusta rosia cu sos de sare, piper si zahar si se serveste cu rulourile de legume umplute cu branza si sunca.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii