Se incinge cuptorul la 220 de grade.Se ung cu ulei ambele parti ale feliilor de vinete si se asaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.Se dau la cuptor 15-20 de minute,pana se inmoaie.In acest interval se intorc feliile de vinete pe cealalta parte o singura data.
Intre timp,se amesteca spanacul racit cu nucsoara,sare,piper si ricotta.
Amestecam cu o paleta.
Se pune cate o lingura din compozitia de spanac in mijlocul fiecarei felii de vinete.Se ruleaza si se asaza cu marginea libera in jos,intr-un vas termorezistent.
Se procedeaza asa cu toate feliile.Peste acestea se toarna sucul de rosii,se presara pesmetul si parmezanul.
Se dau la cuptor 20-25 de minute,pana se rumenesc usor.
Mi-au iesit 20 de rulouri.
Va doresc pofta buna!
Rulourile sunt grozave!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii