Se taie colturile vinetelor si se curata de coaja.Taiem vinetele in lungime de marimea de 2 mm cca.Le presaram cu sare si le lasam cam 1 ora sa lase apa si le uscam cu un servetel absorbant.Se aseaza faina intr-o farfurie intinsa,oul se bate intr-un castronas.Intr-o tigaie antiaderenta se incalzeste uleiul;abia incalzit uleiul,trecem vinetele prin faina si dupa aceea prin oul batut ,prajind vinetele pe ambele parti pana devin destul de aurii.Se scurg bine de ulei pe ambele parti si adaugam o felie de branza peste felia inca fierbinte de vinete,adaugam si sunca presata,si rulam vinetele pana se formeaza un rulou care-l inchidem cu ajutorul unei scobitori.Se aseaza vinetele pe un platou de servit,se orneaza dupa gustul fiecaruia si se serveste.Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii