autor:

Bucatareala 2.0

» » Aperitive

Rulouri de sunca cu vinete si cascaval

Autor: Bucatareala 2.0 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 septembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bucatareala 2.0 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 septembrie 2014

Ingrediente
10 felii de sunca presata, 10 felii de cascaval, 2 vinete coapte mai micute sau 1 mare, 2 oua, faina, 1 -2 linguri parmezan, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

28 voturi

Mod de preparare

Pregatirea este foarte simpla. Vinetele coapte (eu am mai avut in congelator), se toaca si se potrivesc de sare. Pe fiecare felie de sunca se aseaza o felie de cascaval si 1 - 2 lingurite de umplutura, se ruleaza si se prind cu cate o scobitoare.

Se pregatesc doua boluri. Intr-unul punem faina, iar in celalalt batem ouale bine, cu sare, piper si parmezan.

Fiecare rulou se trece prin faina, inclusiv capetele, dupa care se da prin oul batut. Se prajesc in ulei incins, intr-o tigaie antiaderenta, pana se rumenesc bine. Se rumenesc foarte repede, deci, focul sa nu fie prea mare.

Ca idee, cand se pune ruloul in tigaie, se aseaza cu partea de inchidere in jos si se scoate scobitoarea. Uleiul fiind incins, ruloul se sigileaza rapid si nu se desface si nici nu curge umplutura.

Pofta buna!

http://bucatarealaindoi.blogspot.ro/
https://www.facebook.com/bucatarealaindoi
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de sunca cu vinete si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

  • 9 comentarii

  • Jozsef_Czina

    Jozsef_Czina (Bucatar) , 13 iunie 2015

    eu le fac odata la saptamana (eu nu testez mancarea eu le prepar si mananc )

  • Daniela Onosa , 08 ianuarie 2015

    ok vreau si eu

  • Daniela Onosa , 08 ianuarie 2015

    o sa le incerc aceste rulouri par simple

    • AdeLyna

      AdeLyna (Chef de cuisine) , 13 decembrie 2014

      Arata bine! :-)

    • Maciuca Victoria , 11 noiembrie 2014

      ok vreu sa fac duminica acum sint in statiune la felix

    • Jozsef Czina , 21 septembrie 2014

      aperitiv bulb de lalele

    • Jozsef Czina , 21 septembrie 2014

      iepure la cuptor cu flori de lotus stiti sa-l gatit?

    • Jozsef Czina , 21 septembrie 2014

      faceti oua scotiene

    • Jozsef Czina , 21 septembrie 2014

      floare la ureche

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

28 voturi

Ingrediente

  • 10 felii de sunca presata
  • 10 felii de cascaval
  • 2 vinete coapte mai micute sau 1 mare
  • 2 oua
  • faina
  • 1 -2 linguri parmezan
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de Bucatareala 2.0
Supa crema de broccoli

Supa crema de broccoli

Ceapa se taie julien, iar morcovul felii. Nu foarte fine, ca oricum le vom nimici in blender. Se

4 voturi    1 comentariu
40 min
Supe de legume
Gulas de vita

Gulas de vita

Treaba nu e complicata deloc. E mai simpla decat sa inventezi o racheta, mai usoara decat sa operezi

3 voturi    6 comentarii
4h 30 min
Mancaruri cu carne
Omleta bogata

Omleta bogata

Intr-o tigaie antiaderenta se incing o lingura ulei de masline si o bucatica de unt. In acest amestec

6 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive cu oua

Jozsef_Czina (Bucatar)

eu le fac odata la saptamana (eu nu testez mancarea eu le prepar si mananc )

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Piept de pui panè