1.Se spala pestele apoi se sareaza si condimenteaza,se stropeste cu sucul de lamaie si se lasa o ora la marinat.
2.Rosiile se oparesc ,se decojesc apoi se taie cubulete,ardeii se feliaza.Fileurile condimentate se prajesc in uleiul in care am zdrobit un catel de usturoi si apoi l-am scos,se scot pe servetele absorbante,apoi se ruleaza usor si se prind cu scobitori.
In uleiul ramas calim un pic ardfeiul ,adaugam rosiile cubulete si sucul,lasam sa clocoteasca un pic si stingem cu paharelul de vin.Se adauga 2 foi de dafin,se sareaza si pipereaza dupa gust,adaugam si busuiocul si lasam sa fiarba 5 minute.
3.Rulourile de salau se pun intr-o tavita,peste ele se toarna sosul de rosii,ardeiul iute taiat rondele si se da la cuptor pentru 15 minute.
Se serveste cald asezonat cu patrunjel proaspat.
Pofta buna !
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii