Rulouri de pui cu leurda

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Rulouri de pui cu leurda

Ingrediente

  • * 500 g piept de pui dezosat
  • * o legatura de leurda proaspata tocata marunt
  • * 200 g cascaval afumat
  • * 2 oua
  • * 100 g pesmet
  • * condimente pentru pui
  • * 100 g susan
  • * sare, piper

Mod de preparare

Pieptul de pui dezosat, se spala, se sterge cu un servet absorbant, apoi se taie fasii potrivit de mici.

Se pune fiecare fasie de piept de pui intre doua folii alimentare si se bate cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu sare, piper si condimente pentru pui. Leurda tocata marunt se amesteca cu cascavalul ras. Pe fiecare bucata de piept de pui se pune o portie generoasa de amestec de cascaval si leurda.

Se ruleaza pieptul de pui, se trece prin ou batut , apoi prin amestecul de pesmet si susan. Se pun rulourile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit la 185 grade timp de 30 - 35 minute.

Rulourile de pui cu leurda se servesc calde sau reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise