* Piepti de pui se deschid si se umplu cu jumãtate de cârnat si jumãtate de praz, se ruleazã si se prinde cu scobitori sau atã de bucãtãrie.
* Se pun la prãjit pe ambele pãrti apoi se transferã si se dã la copt ( ca sã iasã mai repede am pus direct rulourile într-o pungã tip knorr).
* Între timp cartofi se spalã bine si se pun la fiert cu sarea si cuisoarele.
Când sau fiert, se lasã la rãcit. Se taie rondele groase si se aseazã pe o tavã unsã cu unt.
Se dã la gratinat circa de 10-15 min.
* Pentru sos se amestecã toate ingredientele.
Poftã mare!
www.cozinhaderamona.blogspot.com
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii