Rulouri de pui cu carnaciori

Se desfac pieptii de pui.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Rulouri de pui cu carnaciori

Ingrediente

  • 4 piepti de pui
  • 4 carnati cabanos
  • 2 pahare cu bere
  • Condimente:
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • oregano
  • boia dulce
  • rozmarin dupa gust
  • Cativa cartofi noi
  • Optional:
  • copanele de pui

Mod de preparare

Se desfac pieptii de pui pentru a mari suprafata de lucru si se bat cu ciocanelul de snitele pentru a iesi cat mai fragede.

Se taie carnatii in bucati mai mici. Se umple fiecare piept cu cate un carnacior si se ruleaza.

Se asaza rulourile in tava cu ulei (un strat subtire cat sa acopere fundul vasului), se adauga condimente dupa plac, dar si 1-2 pahare cu bere. Daca doriti, mai puteti adauga si copanele de pui in tava. Se coc la cuptorul preincalzit, la foc mediu, cam o ora, pana se rumenesc.

Pentru garnitura, se spala cartofii si se taie in bucati mai mari si se condimenteaza si ei si se prajesc in uleiul incins.

Se pot servi alaturi de salata de legume.

Pofta Buna!

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:

http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/06/rulouri-de-pui-cu-carnaciori.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise