Intindeti pulpele de pui pe o suprafata plana (cu pielea in jos) si presarati-le cu un praf de sare si piper.
Asezati cate doua frunze de busuioc pe fiecare pulpa de pui.
Sfaramati usturoiul si amestecati-l cu branza de capra.
Impartiti branza in 6 parti egale si asezati-le peste fiecare pulpa de pui.
Taiati ardeii copti in felii de marime potrivita si puneti cate 2-3 felii peste fiecare pulpita.
Rulati pulpele de pui si infigeti scobitorile in pui la fiecare capat in asa fel incat sa formati un buzunar. Puneti puiul intr-o tava de cuptor (cu pielea in sus, eu am folosit pulpe fara piele) si presarati un praf de sare si piper.
Spalati cartofii bine, taiatii in bucati potrivite si punetii intr-o tava cu putin ulei si un praf de sare.
Puneti in cuptorul preincalzit la 180C/gaz 4 pentru 40 de minute sau pana ce cartofii sunt copti si puiul este gatit.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii