Morcovii se fierb, ardeii si prazul se taie in bastonase, dupa ce morcovii s-au fiert, se pun bastonasele de ardei precum si fasii de praz, impreuna cu morcovii dupa care ruleaza si se prind cu scobitori si se va pune la fiert intr-un sos format din :
2-3 linguri de pasta de tomate,
2-3 catei de usturoi
1 crenguta de rozmarin
ulei de masline, sare, boia.
Se pun rulourile inauntru si se fierb 10-15 minute, dupa care se scot pe servetele absorbante si se da la o parte, dupa 5 minute rulourile se pun intr-o tigaie cu ulei de masline si se vor plaji la foc mic.
Separat se taie bananele, se pun in alta tigaie in care a fost pus 100-150 gr de unt, cand untul se topeste se pun bananele si semintele de rodie, untul nu trebuie sa fie in exces, se lasa sa se patrunda bananele si se toarna cognac peste, se flambeaza dupa care flacara va fi stinsa cu ½ ceasca de vin demi-sec, se mai lasa 5 minute dupa care se scot bananele si rodiile, in aceeasi tigaie se mai adauga fasii de praz si morcovi taiati bastonase pentru a se prajii in pic.
Se aranjeaza farfuria cu rulouri. si se decoreaza cu seminte de rodii, fire de praz si bastonase de morcovi.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii