Morcovii se fierb, ardeii si prazul se taie in bastonase, dupa ce morcovii s-au fiert, se pun bastonasele de ardei precum si fasii de praz, impreuna cu morcovii dupa care ruleaza si se prind cu scobitori si se va pune la fiert intr-un sos format din :
2-3 linguri de pasta de tomate,
2-3 catei de usturoi
1 crenguta de rozmarin
ulei de masline, sare, boia.
Se pun rulourile inauntru si se fierb 10-15 minute, dupa care se scot pe servetele absorbante si se da la o parte, dupa 5 minute rulourile se pun intr-o tigaie cu ulei de masline si se vor plaji la foc mic.
Separat se taie bananele, se pun in alta tigaie in care a fost pus 100-150 gr de unt, cand untul se topeste se pun bananele si semintele de rodie, untul nu trebuie sa fie in exces, se lasa sa se patrunda bananele si se toarna cognac peste, se flambeaza dupa care flacara va fi stinsa cu ½ ceasca de vin demi-sec, se mai lasa 5 minute dupa care se scot bananele si rodiile, in aceeasi tigaie se mai adauga fasii de praz si morcovi taiati bastonase pentru a se prajii in pic.
Se aranjeaza farfuria cu rulouri. si se decoreaza cu seminte de rodii, fire de praz si bastonase de morcovi.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii