Se iau ciupercile si se curata, se taie marunt si se calesc in ulei impreuna cu ceapa pana scade zeama lasata, se sareaza si pipereaza dupa gust, cand este gata se adauga patrunjelul si nucsoara si se lasa la racit.
Snitelele se bat bine, se sareaza si pipereaza dupa gust, peste felia de carne se pune o felie de svaitzer si una de sunca si se pune cu o lingura se aseaza ciupercile ca si la clatite, apoi se ruleaza snitelul si se cufunda in aluatul facut din oua si faina si apoi in uleiul bine incins, se scoate cand s-au rumenit.
Se serveste cu orez si legume si cu un vin demisec roze.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii