Rulouri de porc in sos de vin (Uimeste-ti oaspetii)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Rulouri de porc in sos de vin (Uimeste-ti oaspetii)

Ingrediente

  • Pentru 2 persoane
  • -1/2 kg de cotlet de porc
  • -2 carnati cabanos sau oltenesti dupa preferinta
  • -4 -5 catei de usturoi
  • -50 ml ulei
  • -100 ml vin alb
  • -piper, sare,o foaie de dafin
  • -3-4 cartofi

Mod de preparare

Cartofii se spala se taie cubulete si se pun la fiert cu un praf de sare.

Cotletul se spala si se feliaza, dupa care se sareaza si condimenteaza.Se bate usor

Carnatii se portioneaza in functie de marimea feliei de cotlet.

Felia de carne se ruleaza in jurul carnatului si se fixeaza cu scobitori.

In uleiul incins, se rumenesc rulourile, si se adauga o cana de apa , condimente, 50 ml vin. Se inabuse, avand grija sa intoarcem din cand in cand rulourile. Daca este nevoie se mai adauga cate un pic de apa. Cand este gata se mai adauga 50 ml vin si usturoiul tocat.

Cartofii se paseaza si se adauga cateva linguri de sos.

Se aseaza rulourile(nu uitati sa scoateti scobitorile) pe o farfurie alaturi de piureul de cartofi.

Se adauga si sosul .

Se poate servi impreuna cu o salata de castraveciori acri.

Pofta buna !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise