Intai pregatim aluatul-eu l-am pregatit la mixer ptr ca trebuie bine framantat.
Intai pregatim aluatul-eu l-am pregatit la mixer ptr ca trebuie bine framantat.
Am pus faina, drojdia uscata, zaharul si uleiul si am pornit mixerul sa amestece ingredientele; adaugam treptat apa si la urma sarea si lasam sa framante 10 minute pana aluatul se desparte de oala-il ungem cu putin ulei si lasam sa-si dubleze volumul.
Pregatim umplutura-radem branza, taiem ceapa solzi subtiri sau cuburi si maslinele felii.
Impartim aluatul in patru bucati, fiecare parte este o foaie o ungem cu 2 linguri pline de zacusca, presaram branza galbena, ceapa si masline si rulam foaia intr-un rol si taiem bucati de 2 cm.
Punem o foaie de copt pe tava si asezam bucatile de rulou cu umplutura deasupra si lasam putin sa creasca.
Incalzim cuptorul la 180 de grade C si cand este cald, coacem 20-25 de minute pana rulourile sunt coapte.
Este un preparat gustos, picant si cu succes la copii. Merge bine si la tot felul de serviri.
Se poate face sa fie vegan schimband branza galbena cu o branza galbena vegana!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii